Elia met Basaksehir even gedeeld koploper

4 May 2018, 21:11 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Basaksehir deelt in elk geval voor even de koppositie in de Turkse competitie met Galatasaray. Met Eljero Elia in het elftal speelde de club op eigen veld gelijk tegen Sivasspor, 1-1. Riad Bajic scoorde voor de favoriet, dat in de extra tijd echter doelman Volkan Babacan de bal ongelukkig over zijn eigen doellijn zag werken.

Al vanaf de 39e minuut speelde Basaksehir met een man minder. Márcio Mossoró werd met twee keer geel uit het veld gestuurd. Na de gelijkmaker kreeg Arda Turan in de 95e minuut direct rood. Vier andere spelers van de thuisclub kregen geel. Bij de tegenstander kreeg niemand een vermaning.

Galatasaray kan weer uitlopen als het dit weekeinde één of meer punten haalt tegen Akhisarspor.