Belangrijke informatie voor de mensen die van plan zijn een training van Sparta en Excelsior bij te wonen: Door de aanhoudende hitte hebben beide clubs besloten de trainingstijden van de eerste elftallen te vervroegen.

Sparta traint deze week nog twee keer openbaar. De trainingen van donderdag en vrijdag starten al om 9.00 uur in plaats van 11.00 uur. De Rotterdammers trainen in het stadion.

Excelsior is woensdag de gehele dag vrij. Donderdagmiddag traint de ploeg van oefenmeester Adrie Poldervaart om 14.30 uur. Op vrijdagochtend start de training om 9.00 uur. Excelsior speelt zaterdag een oefenwedstrijd tegen NAC Breda op het terrein van VV Zundert. Ook op zondag trainen de Kralingers, ook dan start de training om 9.00 uur. De trainingen worden afgewerkt in het Van Donge & De Roo Stadion en zijn openbaar.

De eerste openbare training van Feyenoord vindt pas maandagochtend om 10.30 uur plaats. Feyenoord speelt zondagmiddag wel de oefenwedstrijd tegen Levante UD.

Op de websites van de profclubs zijn de volledige trainingsschema’s te vinden. Deze kunnen in de loop van de week nog worden aangepast.

Print Friendly, PDF & Email

Tekst: Cor Vos