Feyenoord is de winnaar van de Marketing Award Rotterdam 2017. De club kreeg de prijs omdat die met het winnen van de landstitel Rotterdam op de kaart zette. Aanvoerder Dirk Kuyt en de nieuwe directeur Jan de Jong ontvingen de award gisteren in de cruiseterminal uit handen van burgemeester Ahmed Aboutaleb. Het elftal en de coaches verblijven in Marbella.

De Marketing Award Rotterdam wordt jaarlijks door Rotterdam Partners toegekend aan mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan het imago van de stad. Het is de zeventiende keer dat de Marketing Award Rotterdam werd uitgereikt.

Freestyle voetballer en rapper Soufiane Touzani won de Marketing Award Rotterdam voor het aanstormend Talent. Touzani wordt wereldwijd beschouwd als de grondlegger van Freestyle Voetbal. Met zijn filmpjes op social media bereikt hij miljoenen fans over de hele wereld. In 2017 gaf RTL hem zijn eigen programma ‘Tiki Taka Touzani’ waarvoor hij wereldberoemde voetballers voor de camera kreeg. De jury roemt de manier waarop hij altijd oog heeft gehouden voor zijn omgeving en zich met zijn eigen Foundation inzet voor Rotterdam Zuid.

Print Friendly, PDF & Email