Het Luxor Theater is één van de producenten van de met sterren overladen musical Fiddler on the Roof. De productie die in Nederland bekend is als Anatevka. Deze voorstelling is exclusief te zien in 8 grote Nederlandse theaters. Vanaf dinsdag 6 maart staat Fiddler on the Roof een maand lang in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Fiddler on the Roof, met ‘If I Were A Rich Man’ en vele andere beroemde evergreens, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Een dynamische voorstelling met veel dans en muziek, die entertaint in grootsheid en ontroert in intimiteit.

Op zaterdag 10 maart kan men deelnemen aan een workshop met het artistieke team van Fiddler on the Roof, bestaande uit regisseur Ruut Weissman, muzikaal leider Jeroen Sleyfer en choreograaf Pim Veulings. Naast uitleg over hun werkwijze en het concept dat zij hebben ontwikkeld voor Fiddler on The Roof ervaart de deelnemer hoe je, samen met anderen, het nummer L’Chaim tot leven laat komen. De workshop is geschikt voor amateur spelers, dansers en zangers vanaf 18 jaar met enige musical ervaring. De voorstelling is te zien van 6 maart tot en met 1 april in het Nieuwe Luxor Theater. Kaarten vanaf €27,50 zijn te koop via www.luxortheater.nl.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rotterdam? Gratis abonneren!