Halil Dervosiglu op schot voor Jong Sparta

21 April 2018, 19:55 uur

Jong Sparta heeft op een zonovergoten Kasteel overtuigend afgerekend met GVVV uit Veenendaal. In de eerste helft zorgde Jong Sparta-spits Halil Dervosiglu voor een comfortabele 2-0 voorsprong, die in de tweede helft verdubbeld werd door goals van Ilias Alhaft en Ayoub Boukhari.

De supporters van beide elftallen hoefden niet lang te wachten voordat zij de eerste goal op het scorebord genoteerd zagen. De thuisploeg kreeg een strafschop die vervolgens feilloos werd binnen geschoten door topscorer Halil Dervisoglu. De spits van de beloftenploeg, die de wedstrijd inging met twaalf doelpunten achter zijn naam, zorgde ook voor de 2-0. Via een mooie aanval over rechts, kwam de bal bij Ragnar Ache terecht, die vervolgens een niet te missen kans bood aan de Jong Sparta-spits.

In de tweede helft ging de Kasteelclub door met waar het in de eerste helft mee begonnen was; goed voetballen en doelpunten maken. Na goed voorbereidend werk van de sterk spelende Halil Dervisoglu schoot rechtbuiten Ilias Alhaft van dichtbij binnen. Enkele minuten later volgde ook de 4-0. Ditmaal van de voet van Ayoub Boukhari, die ook vanaf elf meter mocht aanleggen en niet faalde. In het restant van de wedstrijd had de score nog kunnen oplopen als de jonge Spartanen scherper hadden geweest voor de goal.

Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen TEC op het programma waar de ploeg van Frank van Kempen verder gaat met de jacht op het linkerrijtje.