Morgen organiseren bewoners en ondernemers van het Hoogkwartier, in het centrum van Rotterdam, het culinaire festival Hoogkwartier Proeft.
Iedereen kan van 15.00 tot 21.00 uur aanschuiven aan de picknicktafels in het parkje aan het Achterklooster. Bij regen gaat het festival gewoon door. Er worden meerdere tenten geplaatst zodat bezoekers ook dan kunnen genieten van eten, drinken en muziek.

Hoogkwartier Proeft is een toegankelijk en gezellig buurtfestival. Ook als je niet in het Hoogkwartier woont of werkt ben je van harte welkom. Dit jaar verzorgen ondernemers uit de buurt lekkere en bijzondere hapjes voor de proeverij. Bezoekers kopen munten van € 2,50 per stuk waarmee ze naar eigen keuze drankjes en kleine gerechtjes kunnen halen.

Op het festival wordt de muzikale omlijsting verzorgd door DJ’s Gees Voorhees en Johan Kleinjan van kunstenaarscollectief KAMP HORST. Zij verrassen de deelnemers met exotica, gouwe ouwe, soul, dancy stuff en een vreemde cover links en rechts. Daarnaast treden Elma en Rikke van Half Way Station op. Voor de jonge bezoekers organiseert WMO Radar een kinderprogramma. En Stadslab Hoogkwartier is aanwezig om in gesprek te gaan over de toekomst van de buurt.

Print Friendly, PDF & Email