Siebe Horemans wordt per direct toegevoegd aan de selectie van Excelsior Rotterdam. De 20-jarige Belgische centrale verdediger wordt voor een jaar gehuurd van KAA Gent.

”Excelsior Rotterdam heeft bewezen een goede club te zijn voor jonge spelers om door te groeien’’, motiveert de jonge Belg zijn keuze. ”Ik heb in januari van dit jaar een kruisbandblessure opgelopen tijdens een trainingskamp in Spanje, maar ik ben nu helemaal klaar om weer te spelen. Het was een vervelende tijd, maar ik ben er mentaal wel sterker van geworden. Ik hoop bij Excelsior minuten te kunnen gaan maken en van waarde te kunnen zijn voor de ploeg.’’

Horemans begon met voetballen bij KVC Westerlo. Daar speelde hij en ging toen naar KAA Gent. Dat was in de onder-16. ”Ik heb bij Gent mijn debuut gemaakt in het eerste team en daarna ben ik een half jaar verhuurd aan OH Leuven.’’ Horemans, die tevens wedstrijden speelde met vertegenwoordigende Belgische jeugdteams, staat nog tot 2020 onder contract bij KAA Gent. ”Mijn eerste indruk van Excelsior is goed’’, stelt hij.

Print Friendly, PDF & Email

Bron: SBV Excelsior