mainImage

Koploper Feyenoord start voorbereiding met oude bekende Marsman

5 december 2022, 12:42 uur
IJsselmondeNieuws, Echwel Rotterdam, Sport

Feyenoord, de koploper van de Eredivisie, is maandag aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft begonnen met een oude bekende in de gelederen. Voormalig Feyenoord-doelman Nick Marsman, die tegenwoordig in de Verenigde Staten speelt, is aangesloten bij de selectie van trainer Arne Slot om zijn conditie op peil te houden.

Marsman speelde tussen 2019 en 2021 voor Feyenoord, waarna hij naar het Inter Miami CF van mede-eigenaar David Beckham vertrok. De doelman staat nog tot eind volgend jaar onder contract in Florida. Aangezien het WK voetbal nog gaande is, met onder anderen Oranje-keeper Justin Bijlow, en de Amerikaanse competitie stilligt, traint Marsman met het oog op zijn fitheid mee met de Rotterdammers.

Feyenoord speelt over vijf dagen een oefenduel met het Belgische KV Oostende, waarna de ploeg van Slot op 12 december naar Portugal vertrekt voor een trainingskamp in Lagos.

PSV startte maandag eveneens de voorbereiding, Ajax ging een week geleden al op trainingskamp naar het Spaanse Marbella.


Foto: ANP