Het in Spijkenisse gevestigde werving- en selectiebureau Industrie Recruiters is onlangs gestart met video’s met uitleg over openstaande vacatures. Industrie Recruiters zet zichzelf hiermee neer als innovator in de branche.

Oprichter/eigenaar Roy Verduyn: ‘De video’s geven een persoonlijk tintje. Bovendien is een verbale presentatie op video van onze medewerkers sneller en duidelijker dan een lap tekst over een openstaande vacature. Zien potentiële kandidaten de video, dan kunnen zij heel gemakkelijk beoordelen of de functie bij hen past, of beoordelen of ze daarvoor de potentie hebben. Ze kunnen ook meteen solliciteren bij ons via de onderstaande link. Daarnaast hebben wij ook de ambitie om de kandidaten zelf te laten presenteren aan de hand van een video. Dat maakt de kloof met de bedrijven meteen een stuk kleiner.’

Industrie Recruiters richt zich op de werving en selectie van technici in de industrie zoals Operators, Engineers, Maintenance Technicians en Veiligheidskundigen.

‘Industrie Recruiters heeft inhoudelijke expertise over al deze werkgebieden. Dat geeft ons een voorsprong op andere werving- en selectiebureaus,’ aldus Roy Verduyn. Verduyn is zelf afkomstig uit de branche. Ooit begonnen op de werkvloer in het uitvoerende werk heeft hij zich opgewerkt via verschillende functies en studies (onder andere HTS en Bedrijfskunde) tot middenkader en managementniveau.

‘Veelgevraagde functies zijn bijvoorbeeld Operators, E&I Technici en Werktuigbouwkundigen. Met mijn werkervaring en netwerk in de industrie gecombineerd met de achtergrond in het onderwijs kan ik kandidaten en bedrijven goed bij elkaar brengen. De video’s zijn onder meer op de website en op Facebook te bekijken.’

Voor meer informatie: <a href=”http://www.industrierecruiters.nl/” target=”_blank” rel=”noopener”>www.industrierecruiters.nl</a>. Bellen of mailen kan ook: 0181-669333 of <a href=”mailto:info@industrierecruiters.nl” target=”_blank” rel=”noopener”>info@industrierecruiters.nl</a>.

Industrie Recruiters is gevestigd aan de Curieweg 5, 3208 KJ Spijkenisse.

&nbsp;

Print Friendly, PDF & Email