De acht Rotterdamse kinderboerderijen sparen in deze actiemaand voor extra speelelementen op de locaties. Alle bezoekers, omwonenden en bedrijven die de kinderboerderij een warm hart toedragen kunnen de hele maand helpen dit spaardoel sneller te bereiken.

In juni kan iedereen een donatie doen via het crowdfundingsplatform ‘Voor je Buurt’ (www.voorjebuurt.nl ). Ook een contante bijdrage is van harte welkom. Op elke kinderboerderij staat een speciale spaarpot waarop bezoekers precies kunnen zien hoeveel geld nog nodig is. Alle donaties helpen om het spaardoel te halen. De acties zijn te volgen via www.kinderboerderijenactief.nl/actief-toer.

Dit jaar is de vijfde editie van de Kinderboerderijen Actief Toer. Dit is dé speciale crowdfundingsmaand voor kinderboerderijen. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen. Rotterdam doet voor de tweede keer mee. Uit het klanttevredenheidsonderzoek dat de kinderboerderijen hebben verricht, werd duidelijk dat bezoekers graag meer speeltoestellen willen op de kinderboerderij. Het doel is een extra speeltoestel voor elke kinderboerderij te kunnen kopen en plaatsen.

Vorig jaar hebben de Rotterdamse kinderboerderijen negen duizend euro opgehaald tijdens de crowdfundingmaand. Van het geld zijn onder meer een waterpomp, speeltractoren, solartubes en een caviavilla betaald.

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter