Van 31 augustus tot en met 2 september is het festival op Camping Crooswijk op het Schuttersveld. Je kunt dan ook kamperen als je wilt. De camping is de plek om te genieten van heerlijk eten en drinken, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Kamperen hoeft niet; gewoon een dagje langskomen kan ook. Het festivalterrein staat open voor iedereen. Er is bingo, karaoke, kunst, theater en vertier met de gastvrouwen Kirsti & Olga en presentatrices Tante Ali van Maaswatert en Jet Sol. Je kunt shoppen in de campingwinkel.

Muziek, sport en spel
Op het muzikale programma staan onder meer de Wannebiezz, Gelukzoekers, WLDRF, MC JR & Th’acquisition, Saabeel en Sarah & Julia. Je kunt meedoen met een panna-toernooi en er is een boksring met clinics, pingpong, badminton, yoga, ochtendgymnastiek. hardlopen en dansen. Circus Rotjeknor komt workshops geven en er zijn allerlei leuke kinderspelletjes. Voor de liefhebbers zijn er massages en gesprekken over zingeving.

Safari
Bezoekers van Camping Crooswijk kunnen het hele festivalweekend gratis op safari: met een echte safari-trein toeren door de wijk. Dat gaat op de Crooswijkse manier: een rondje om de begraafplaats, met een tussenstop bij één van de Crooswijkse cafés in de buurt van het festivalterrein. Gids Sira Minetti, artiest en ondernemer van vintage design winkel nummer 13, presenteert onderweg de Crooswijkse parels. Alle bezoekers van het festival – zowel campinggasten als daggasten, jong en oud- mogen gratis een ritje maken.

De entree bedraagt €3.- per persoon. Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis. Tentplek en entree voor het hele weekend: €15,- per persoon. Ontbijt: €5,- per persoon.

Print Friendly, PDF & Email