Michiel Kramer gaat alsnog naar Sparta, zo meldt De Telegraaf. De 29-jarige spits was transfervrij sinds zijn contractontbinding bij Feyenoord. De bedoeling is dat hij het seizoen afmaakt op Het Kasteel.

De keuze van Kramer mag opvallend worden genoemd, omdat hij in de winterse transferperiode ook al naar Het Kasteel kon, maar van een overgang afzag, omdat een buitenlands avontuur zijn voorkeur had. Daarbij maakte hij, mede om financiële redenen, zijn nog een half jaar doorlopende contract liever bij Feyenoord af. Nu dat contract is afgekocht en hij de buitenlandse belangstelling van het Engelse Bolton Wanderers en (in mindere mate) Anderlecht niet aantrekkelijk vond, besloot hij maandag nog zijn conditie op peil te gaan houden bij Telstar.

Wellicht dat een oproep op RTV Rijnmond om Sparta te helpen voor hem de doorslag heeft gegeven. Kramer gaat zijn handtekening zetten onder een contract tot het einde van het seizoen. Sparta betaalt geen transfersom voor de lange aanvaller, die transfervrij was sinds zijn contractontbinding op 1 februari. Bij Sparta moet Kramer concurreren met AZ-huurling Fred Friday.

 

Print Friendly, PDF & Email

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rotterdam? Gratis abonneren!