Op vrijdag 7 september slaan Kunsthal Rotterdam en Operator de handen ineen voor The Perfect Night. Na spraakmakende edities rondom fotograaf Robert Mapplethorpe en hyperrealistische sculpturen, beleef je op 7 september een nachtelijke ontmoeting met het werk van fashion iconen Viktor&Rolf. Je geniet van een live talk show tussen de haute couture, verrassende performances en een toffe afterparty in het Kunsthalcafé.

De tentoonstelling ‘Viktor&Rolf: Fashion Artists 25 Years’ vormt van 21.00 tot 23.30 uur de setting voor een speciale uitzending van het jonge Rotterdamse online radioplatform Operator. De radiomakers programmeren samen met de Kunsthal een avond met fashion, muziek, performances en bijzondere gasten. Fashion statements staan deze avond centraal.

Host van de avond is Samira Ben Messaoud, presentator bij Operator. Een van de gasten die zij tijdens The Perfect Night interviewt is Janice Deul van het platform Diversity Rules. Als creative consultant en mode-activist zet zij zich in voor een inclusievere modewereld. Ook het eigenzinnige modecollectief REconstruct is te gast. Met een onconventionele aanpak, rebellerend tegen de regels van het modesysteem, maken zij unisex-ontwerpen voor en door een nieuwe generatie.

Tot 02.00 uur maak jij eigen fashion statement tijdens de afterparty in het Kunsthalcafé. DJ’s Joost van Bellen, Charmaine Leyden en Jeff Solo staan tijdens The Perfect Night garant voor de lekkerste muziek. Voor een extra dosis extravagance zal House of Vineyard je verrassen met performances.

Tickets kosten €15,- en zijn te koop via de website van de Kunsthal.

Print Friendly, PDF & Email