Mike Snoei grijpt naast finale play offs

13 May 2018, 14:31 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Trainer Mike Snoei (ex-speler van Sparta en Excelsior) heeft vanmiddag met Telstar op de  Vijverberg naast de finale van de play offs voor een  plek in de eredivisie gegrepen. De Graafschap gaat ten koste van Telstar verder. De 'Superboeren' hadden in Velsen met 3-2 verloren, maar maakten dat op de eigen Vijverberg in een opnieuw doelpuntrijk duel goed: 4-2.

De thuisploeg leidde bij de rust met 2-0 door doelpunten van Lars Nieuwpoort en Youssef El Jebli. Na de pauze werd het 2-1 via Mohamed Hamdaoui. Fabian Serrarens bracht de marge weer op twee, maar nadat de Amerikaan Andrija Novakovich de stand vanaf de strafschopstip op 3-2 had gebracht, leek een verlenging aanstaande. Tien minuten voor tijd zorgde Daryl van Mieghem voor de 4-2.

De Graafschap treft in de finale de winnaar van de tweekamp tussen Roda JC en Almere City FC. Het eerste duel tussen die clubs eindigde in Almere in 0-0.