In de week van Echt Rotterdams Erfgoed (28 september tot en met 6 oktober) van Museum Rotterdam viert Dogparade 010 het feit dat het door het museum is uitgeroepen tot Echt Rotterdams Erfgoed. De initiatiefnemers vieren dit met een feestje, uiteraard voor viervoeters.

Op zondagmiddag 30 september gaat dat gebeuren in, en in samenwerking met, Museum Rotterdam. Met een Dogs’ Dinner, een mini dogtalkshow, de vertoning van een serie hondenportretten en natuurlijk een receptie waarbij baasjes en honden proosten op Echt Rotterdams Erfgoed. Om de honden echt onderdeel te maken van de feestelijkheden zal Dogparade 010, naast lekkere hondenhapjes, Belgisch hondenbier serveren. Ambassadrice van Rotterdam Marja van Katendrecht is de hostess van de middag.

Naast de fameuze Dogparade op de Rotterdamse West-Kruiskade organiseert Team Dogparade regelmatig bijzondere events waarin de liefde tussen baas en hond centraal staat.

Initiatiefnemer Mieke van der Linden: ”Theater- en bioscoopbezoek, swimmingpool parties, photo-shoots, en de TV-serie DOGTV010, niets is te gek voor Dogparade 010 en onze grote schare fans. Een bezoek aan een écht museum stond nog niet op ons lijstje en daar zal zondag 30 september dus verandering in komen!”

Print Friendly, PDF & Email