Rotterdam The Hague Airport krijgt een heuse Feyenoord Fanshop. Prima, maar dan kan ADO natuurlijk niet achterblijven, vindt de politieke partij Hart voor Den Haag/Groep de Mos. ”We gaan lobbyen.”

Er wappert sinds februari een Haags dundoek op Rotterdams grondgebied. Met dank aan Groep de Mos die er geen genoegen mee nam dat op Rotterdam The Hague Airport wel een groen-witte, maar geen groen-gele vlag te vinden was.

Nu er binnenkort een Feyenoord Fanshop op de luchthaven komt, vindt het Haagse raadslid Damiën Zeller dat ADO Den Haag niet achter kan blijven. Dus gaan ze lobbyen voor een fanshop van de ‘Haagse FC’.

Zeller: “Veel Hagenaars en Hagenezen maken gebruik van dit vliegveld. Het zou mooi zijn dat ze daar ook de trotse groen-gele spullen kunnen kopen om zo ADO wereldwijd te steunen. Zeker als Feyenoord ook een fanshop op de luchthaven heeft, kan de Haagse FC toch niet achterblijven? Een luchthaven die nota bene de naam Den Haag/The Hague draagt mag best bijdragen aan het regionale karakter dat de club opbouwt. Meteen de groeiende waardering voor onze club verzilveren dus, want ADO wordt steeds populairder! Ik zal binnenkort met de wethouder sport overleggen welke mogelijkheden ADO Den Haag hiervoor heeft en of de gemeente hierin een rol wil vervullen.”

Print Friendly, PDF & Email