Robin van Persie wil voor aanmerkelijk minder salaris bij Fenerbahçe SK blijven. Aan het einde van dit seizoen loopt het contract af van de 34-jarige aanvaller, maar hij vindt het vervelend dat hij zich onvoldoende heeft kunnen waarmaken en ‘’ik wil niet worden nagewezen als een voetballer die hier alleen maar geld is komen halen.’’ De Rotterdammer zegt dit in het toonaangevende dagblad Milliyet, maar heeft ook de coach van Fenerbahçe SK bij dit voorstel betrokken. ‘’Ik kwam hier om opnieuw te beginnen,’’ zegt Van Persie. ‘’Alleen is het jammer genoeg niet gegaan zoals ik hoopte. Ik ben serieus geblesseerd, maar het herstel gaat de goeie kant op. Daarom wil ik hier niet herinnerd worden als een graaier. Ik wil graag mijn schuld aflossen. Ik ben daarom bereid mijn contract bij de club te verlengen tegen een veel lager salaris.’’ Met deze onverwachte switch lijkt de transfer naar Feyenoord tijdens de winterstop minder aannemelijk.

Print Friendly, PDF & Email

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rotterdam? Gratis abonneren!