De Vrienden van Feyenoord rekenen erop dat oud-speler Sjaak Troost de opvolger wordt van Rob Slotboom in de raad van commissarissen van de club. De voormalige aanvoerder van de Stadionclub heeft al ingestemd.

”De Vrienden van Feyenoord hebben gezocht naar iemand met veel voetbalverstand, maar dat wel gekoppeld aan een echt Feyenoord-hart,” zegt Blokland in het Algemeen Dagblad. ”We vinden dat er binnen de rvc voetbalkennis aanwezig moet zijn. Diegene moet met technisch directeur Martin van Geel kunnen discussiëren over voetbaltechnische beslissingen. Troost kan dat zeker.”

”Sjaak is een echte Feyenoorder, hij speelde bijna 400 wedstrijden voor de club en na zijn loopbaan werkte hij in de Kuip in het management en zelfs in de directie,” vervolgt Blokland. ”Hij is de man die wij al een tijdje zochten. Uiteraard moeten er nog allerlei officiële plichtplegingen plaatsvinden alvorens Sjaak echt kan worden benoemd, maar voor ons is hij de ideale pion die ontbrak in de huidige samenstelling van de raad van commissarissen.”

Bron: AD

Print Friendly, PDF & Email