De politie zoekt twee mannen die vorig jaar in de nacht van 25 op 26 november een 28-jarige man zwaar hebben mishandeld op het Rembrandtplein in Amsterdam. Er is een sterk vermoeden dat de twee uit Rotterdam komen.

In het opsporingsprogramma van RTV Rijnmond werd gisteren aandacht besteed aan de mishandeling. Het slachtoffer werd rond 03:30 uur op weg naar huis op het Rembrandtplein richting de Amstelstraat te grazen genomen. De 28-jarige man kreeg eerst een kopstoot van een van de mannen. De tweede man greep hem daarna vast. Nadat het slachtoffer op de grond was geslagen en getrapt, kreeg hij een glas in zijn gezicht.

In het ziekenhuis bleek dat de man een operatie moest ondergaan. Ook had hij een hersenschudding, een gat in zijn hoofd en een gebroken neus. De recherche wil graag weten wie de twee verdachten zijn. Kent of herkent u ze? Laat het ons dan weten. Dat kan via de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Informatie kan ook via het onderstaande tipformulier aan ons doorgegeven worden of via het anoniem tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rotterdam? Gratis abonneren!