Een buschauffeuse is vrijdagmiddag mishandeld nadat zij een passagier aansprak op zijn gedrag. Na de terechtwijzing kreeg de medewerkster klappen in haar gezicht. De dader, die samen met een vrouw met kinderwagen was, liep daarna richting het Prinsenplein. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

De chauffeuse stond rond half vier te wachten bij de bushalte aan de Keizerswaard op vertrek. Zij zag een man samen met een vrouw en een kinderwagen de bus passeren. De man vroeg op intimiderende wijze of de medewerkster de bus wilde openen. Dat ging gepaard met de nodige scheldwoorden. De chauffeuse, die nog een bus vol passagiers had, stapte vervolgens uit om de man aan te spreken op zijn gedrag. De man sloeg de 23-jarige chauffeuse vervolgens met beide vuisten in het gezicht. Daarna liepen de man en vrouw weg richting het Prinsenplein. De chauffeuse hoefde niet naar het ziekenhuis voor haar verwondingen, maar had wel flink pijnlijke kaken en is erg geschrokken.

De camerabeelden van het incident zijn inmiddels in het bezit van de politie. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Print Friendly, PDF & Email