Lennart van der Linden op lijst FVD

mainImage
Lennart van der Linden op lijst FVD

Forum voor Democratie heeft de kandidatenlijst voor de Eerste Kamerverkiezingen 2019 gepresenteerd. Deze kandidatenlijst zal definitief worden vastgesteld door de algemene vergadering van Forum voor Democratie die op 24 november 2018 gehouden wordt. Een opvallende naam is die van oud-wethouder en fractievoorzitter van de EVB Lennart van der Linden.

De Barendrechter vindt zijn uitverkiezing voor de partij van Thierry Baudet erg eervol. ''Ik vind het een groot compliment dat zij mij senatorwaardig achten. Ik zie het als erkenning van kwaliteit. Ik heb Forum voor Democratie in Zuid-Holland geholpen met het verder uitrollen van de partij en zou het mooi vinden als ik straks in de Eerste Kamer een grotere rol kan spelen.''

De overige politieke partijen in Barendrecht hoeven niet bevreesd te zijn dat Lennart van der Linden zijn werk voor de EVB nu zal staken.''Nee hoor, dat kan ik prima combineren, Het werk in de Eerste Kamer is parttime, dat kan prima naast mijn raadswerk in Barendrecht'', aldus Van der Linden, die tot juni 4 jaar wethouder in Barendrecht, maar ondanks een dikke verkiezingswinst met de EVB toch in de oppositie terechtkwam.

De kandidatenlijst FvD: Lennart van der Linden, Henk Otten, Paul Cliteur, Annabel Nanninga, Paul Frentrop, Jeroen de Vries, Rob Rooken, Dorien Rookmaker, Loek van Wely, Johan Dessing, Toine Beukering, Nicki Pouw-Verwey, Rob Roos, Bob van Pareren, Robert Baljeu, Hugo Berkhout, Sytze van Odijk, Otto Hermans en Theo Hiddema.

Echt voor Barendrecht-fractievoorzitter Lennart van der Linden staat op plek acht van de kandidatenlijst van Forum voor Democratie.


Foto: Digitaal Dagblad