VVD Vlog #14: de laatste van 2018

mainImage
VVD Vlog #14: de laatste van 2018

In de allerlaatste vlog van de VVD van dit jaar blikken raadsleden Vincent Karremans en Tim Versnel terug op de raadsvergadering van donderdag. Karremans geeft in de vlog zijn beschouwing op het Volkskrant-interview door wethouder Bert Wijbenga (VVD), waarover onder meer Leefbaar en Denk struikelden en 4,5 debatteerden over de uitspraken.

''We zijn nu zo'n vijf uur op het stadhuis en we hebben nog geen ene reet gedaan. We hebben alleen nog maar vergaderd over een krantenartikel van Bert, onze Bert, Bert Buitenruimte in de Volkskrant. Die zou daar dingen gezegd hebben over dat de toon in het raadsdebat polariserend is en dat sommige partijen dat aanwakkeren. Nou dat ben ik helemaal met hem eens. Daar is iedereen over gevallen. Juist de partijen die vaak grote woorden gebruiken. Woorden waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Een beetje als John de Wolf die de hele wedstrijd tikken uitdeelt en aan het einde van de wedstrijd na een schouderduw ligt te huilen op de grond. Niet echt geloofwaardig'', typeert Karremans de situatie van donderdag in de vlog.

Ook geeft VVD-raadslid Dieke van Groningen toelichting op de aangenomen moties rondom het evenementenbeleid in Rotterdam. Verder blikken Tim Versnel en Pascal Lansink-Bastemeijer terug op het politieke jaar 2018, onder meer op de coalitievorming en dossiers.


Foto: Digitaal Dagblad