Sparta wacht met belangstelling de mogelijke transfer af van Denzel Dumfries van Heerenveen naar PSV. Bij de verkoop vorig jaar heeft Sparta een doorverkooppercentage bedongen bij Heerenveen, dat 800.000 euro voor hem betaalde.

De zaakwaarnemer van Denzel Dumfries was vandaag in Eindhoven bij PSV, maar van een doorbraak is nog geen sprake. PSV heeft vier miljoen euro geboden op Denzel Dumfries. De club ziet in de rechtsback van sc Heerenveen de ideale vervanger van Santiago Arias. Van Arias wordt verwacht dat hij deze zomer vertrekt uit Eindhoven.

PSV is al langer geïnteresseerd in Dumfries en heeft nu een bod gelanceerd op de rechtsback, meldt de Leeuwarder Courant. Technisch manager Gerry Hamstra wilde niet reageren op de interesse van PSV. “We hebben vorig jaar behoorlijk verkocht. En ook nu staat er kapitaal op het veld.”

Het is nog niet zeker of Arias vertrekt bij PSV, maar in Eindhoven wordt wel rekening met een transfer van de Colombiaanse vleugelverdediger. Arias wordt gelinkt aan een transfer naar de Premier League, maar ook Juventus zou voor hem in de race zijn. PSV hoopt een transfer van Arias op te vangen met Dumfries.

PSV heeft vier miljoen euro geboden op Dumfries, maar het Eindhovens Dagblad weet dat Heerenveen dat te weinig vindt. De club wil zes miljoen euro ontvangen voor de vleugelverdediger. Technisch manager Marcel Brands wil het bod van PSV niet bevestigen. Wel laat hij weten dat Joshua Brenet opschuift naar rechts als Arias vertrekt. De vraagprijs van de Friezen voor Dumfries lijkt vooralsnog het grootste struikelblok.

Print Friendly, PDF & Email