Dagblad010 | Automobilist rijdt door na ongeval in Hoek van Holland
mainImage

Automobilist rijdt door na ongeval in Hoek van Holland

13 mei 2021, 08:45 uur
Rotterdam & Regio, IJsselmondeNieuws

Een automobilist is in de nacht van woensdag op doinderdag in de Cordesstraat in Hoek van Holland van de weg geraakt en gevlucht. De automobilist reed te hard en wilde bij de kruising rechtsaf. Hij botste op een middengeleider en kwam in het gras tot stilstand. Na het ongeval ging hij er vandoor.

De politie starte in de omgeving een zoektocht naar de verdachten. Er zouden meerdere mensen uit de auto zijn gesprongen. In de Tasmanstraat werd één van de verdachten aangetroffen. Deze bleek mogelijk onder invloed te zijn en verzette zich agressief tegen zijn aanhouding. Hij werd door de agenten met pepperspray bespoten om de situatie onder controle te krijgen.

Nadat de agenten de verdachte wilde afvoeren kwam zijn broer aangelopen. Nadat hij op de plaats van het ongeval al flink stampij had gemaakt begon hij ook hier weer vervelend te doen. Op een onbesuisd moment trok hij de deuren van de politieauto open waarop zijn broer alsnog geboeid probeerde uit de politiebus te komen. De agenten gingen over tot aanhouding. Ook hij werd agressief en moest met pepperspray onder controle worden gebracht.

 


Foto: Nieuws op Beeld