Dagblad010 | Davina Michelle tourt door Rotterdam in digitaal theater
mainImage

Davina Michelle tourt door Rotterdam in digitaal theater

12 mei 2021, 14:12 uur
Rotterdam & Regio, IJsselmondeNieuws

Davina Michelle is de eerste artiest die optreedt in het digitale theater Hymn. De zangeres geeft 9 juni een speciale show, getiteld Find Your Voice, op het virtuele podium.

De show voert Davina langs verschillende locaties in Rotterdam, de stad waar ze is geboren. Haar zang wordt afgewisseld met bijdragen van personen die dichtbij haar staan, zoals haar familie en dierbare vrienden. De concertregistratie, die te zien is in de digitale omgeving van Hymn, vindt plaats in een onderzeebootloods in Rotterdam.

"De show is voor mij heel vernieuwend, vooral omdat in dit digitale theater ook alle fans in het buitenland op de eerste rij kunnen zitten", aldus de zangeres. De show is in 31 verschillende landen te zien.

Hymn is een digitaal theater dat vorige week is geopend en is ontworpen met als doel muziekliefhebbers een nieuwe streamingervaring te geven. De exclusieve shows, Hymn Originals, worden geproduceerd in samenwerking met artiesten en producenten. "We zijn vereerd om Davina Michelle als eerste artiest in ons digitale theater te mogen verwelkomen en samen met haar deze bijzondere show te maken", aldus de organisatie van Hymn.

De kaarten gaan vanaf woensdag in de verkoop.


Door: ANP | Foto: Digitaal Dagblad