Dagblad010 | Oprichter Kees Veldboer Ambulance Wens onverwacht overleden
mainImage

Oprichter Kees Veldboer Ambulance Wens onverwacht overleden

Kees Veldboer. Foto St. Ambulance Wens/PR.
26 juli 2021, 21:22 uur
Rotterdam & Regio, IJsselmondeNieuws, NieuwsopBeeld, Echwel Rotterdam

Maandag is geheel onverwachts Kees Veldboer, in het dagelijks directeur/oprichter van St. Ambulance Wens, op 62-jarige leeftijd onverwacht overleden na een hartstilstand.

Veldboer startte zijn loopbaan als ambulancechauffeur, maar bedacht en startte in 2007 het initiatief van St. Ambulance Wens vanuit Albrandswaard. Hij wilde op deze manier speciale laatste wensen van terminale patiënten vervullen. Met veel vrijwilligers en slechts enkele ambulances was de start goed, en werd dit in de loop der jaren groots uitgebouwd tot buiten de regiogrenzen, groeide het uit tot een landelijk bekende stichting als goede doel, met de laatste jaren ook vertakkingen in het buitenland, waaronder Spanje en Australië. Veldboer en zijn mensen kregen altijd al veel steun vanuit de maatschappij en het bedrijfsleven. 

"Ons medeleven gaat uit naar zijn echtgenote Ineke Veldboer, zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familieleden," bracht het stichtingsbestuur naar buiten. "De geplande wensen zullen voor zover mogelijk  op de afgesproken wijze worden uitgevoerd overeenkomstig de wens van Kees''.


Foto: St. Ambulance Wens/PR