Dagblad010 | OurDomain bereikt hoogste punt
mainImage

OurDomain bereikt hoogste punt

13 april 2021, 16:15 uur
Rotterdam & Regio

De 70 meter hoge woontoren OurDomain op de André van der Louwbrug (Verlengde Willemsbrug, naast de Willem Kooning Academie aan de Wijnhaven) heeft z’n hoogtepunt bereikt: de 24e verdieping. De verhuur van de 612 gemeubileerde woningen en appartementen voor starters, pas afgestudeerden, internationale studenten, singles en expats, begint in juni van dit jaar. De oplevering is gepland in de zomer van 2022.

De huurprijzen voor de kleinste woonoppervlakten van 18,5 starten: vanaf 590 euro. Voor de bewoners komen er diverse faciliteiten zoals een lounge, koffiehoek, een gameroom, een wasserette, werkflexplekken en een fitnessruimte. Op het dak komt een 600 m2 grote daktuin met uitzicht over de Maas en de skyline van de stad. 

De locatie van het gebouw is historisch beladen. Op 14 mei 1940 bombardeerden de Duitsers de historische binnenstad van Rotterdam. De plek van OurDomain is het exacte centrum van dat bombardement. De woontoren wordt beschouwd als het laatste puzzelstuk van de Rotterdamse reconstructie. 

 

 


Foto: Tangram Architekten