mainImage

Zwaargewonde bij ernstig ongeval op de Slinge

17 oktober 2021, 20:58 uur
Rotterdam & Regio, IJsselmondeNieuws, Echwel Rotterdam

Bij een ernstig ongeval tussen meerdere voertuigen op de Slinge in Rotterdam Zuidwijk is zondagavond één persoon zwaargewond geraakt. Twee andere personen raakten door het ongeval lichtgewond maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Vanwege de ernst van het ongeval is ook de brandweer en het Mobiel Medisch Team aanwezig.

Het zwaargewonde slachtoffer was al snel uit het voertuig en is door ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de andere twee slachtoffers zijn door ambulancepersoneel behandeld maar hoefden niet naar het ziekenhuis. Op de weg is het een ravage, de auto die is geramd zit onder het bloed, de klap moet flink hard zijn geweest.

De politie heeft de weg afgesloten en gaat onderzoek verrichten. Mogelijk is er bij één van de partijen sprake geweest van rijden onder invloed. De bestuurder hiervan was ook het meest zwaargewond en is aangehouden als verdachte. De bestuurder zou mogelijk de macht over het stuur zijn kwijtgeraakt waarna een andere auto er weer bovenop botste, dit wordt nog onderzocht door de politie.

 


Foto: AS Media