Ook Luis Sinisterra is gearriveerd in het hooggebergte van Zwitserland, waar Feyenoord deze week op trainingskamp is.

De jonge 19-jarige Colombiaanse aanwinst van de Rotterdammers landde dinsdag rond half vier samen met good-old spelersbegeleider Jan Mastenbroek op de luchthaven van Bern en zou zich later bij de selectie voegen.

Het was een foto die vijftig jaar geleden al weinig opzien meer baarde. Ook toen werd de toenmalige televisietoestellenverkoper Jan Mastenbroek al door Feyenoord gevraagd om zich over buitenlandse spelers te ontfermen (toen met de Zweden Harry Bild en Ove Kindvall).

Nu volgde Sinisterra hem, de Colombiaanse jeugdinternationaal van CD Once Caldas, over wie de scouting van Feyenoord unaniem van oordeel was: dit is ‘m.

Sinisterra is de tweede Feyenoord-aanwinst van deze transferperiode. Eerder kwam van FC Utrecht middenvelder Yassin Ayoub transfervrij over.

Samen met Mastenbroek koerste Sinisterra per auto naar het spelershotel in het verderop gelegen Thun, waar de selectie van Giovanni van Bronckhorst deze week verblijft ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er wordt deelgenomen aan de Uhrencup, waarin Feyenoord oefenwedstrijden speelt tegen BSC Young Boys (woensdag 11 juli, 18:00 uur) en FC Basel (vrijdag 13 juli, 20:00 uur).

Print Friendly, PDF & Email