Altijd al een keer tussen de boeken willen slapen? Dan is de eerstvolgende editie van Camping Bieb dé kans. Voor één nacht is de Centrale Bibliotheek open voor kampeerfans, pyjamafetisjisten en slaapmatsnurkers!

Tijdens Camping Bieb kan men de hele nacht in pyjama tussen de boeken dolen, spelletjes doen of naar een heuse bioscoop. ‘s Ochtends langzaam ontwaken met Stadsdichter Derek Otte, yoga en een smakelijk ontbijtje. De Camping bazin is niemand minder Marja van Katendrecht.

De tickets zijn te koop per twee, iedereen deelt dus een tent met een vriend/vriendin. Verder hoeven ‘de campinggasten’ alleen een slaapzak en luchtbed (of mat) mee te nemen. De tent staat al.

Omdat de camping zich in een gebouw bevindt, mag men geen campinggasstelletjes, kaarsen of brandbare apparaten meenemen. Bistrobar Binnenrotte bemant de campingbar. ’s Ochtends is er gelegenheid om je op te frissen en tanden te poetsen, er zijn géén douches. Op zondag 11 maart is Camping Bieb om 11.00 uur ten einde.

Camping Bieb is onderdeel van de 83ste Boekenweek. Thema dit jaar is ‘natuur’ en wordt mede mogelijk gemaakt door Decathlon Rotterdam, MAAT Beveiliging en OCLC. Het kampeerfeestje start op zaterdagnacht 10 maart.

Print Friendly, PDF & Email

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Rotterdam? Gratis abonneren!