Sparta heeft middenvelder Gregor Breinburg gecontracteerd. Na de voormalige PSV’ers Mohamed Rayhi en Suently Alberto is Gregor Breinburg de derde speler van NEC die deze zomer de overstap maakt naar Sparta. Breinburg heeft voor een seizoen getekend.

Het contract van de 26-jarige Arnhemmer liep deze zomer af bij de Nijmegenaren en kon derhalve gratis vertrekken. Sparta, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie, heeft het buitenkansje benut. ”We wilden graag nog een middenvelder aan de selectie toevoegen en we zijn blij dat met Gregor te doen,’’ zegt technisch manager Henk van Stee. “Gregor is een technisch begaafde speler, die in het verleden al werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar bij zowel De Graafschap als bij NEC.”

De linkspoot toont zich verheugd met de overstap naar Sparta. ‘Dit is een mooie club, die komend seizoen om de bovenste plaatsen gaat spelen in de Keuken Kampioen Divisie. Het verhaal van Sparta sprak me erg aan en het gevoel is erg goed. Ik denk dat we hier een heel mooi seizoen kunnen neerzetten.”

Print Friendly, PDF & Email