14 July 2018, 19:14 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Door Piet Ocks

In Sint Willebrord heeft Sparta het Brabantse trainingskamp afgesloten met een 1-3 oefenzege op NAC.  Voor de ploeg van trainer Henk Fraser scoorden Ragnar Ache, Lars Veldwijk en Jannes Saksela in Sint Willebrord . Een fraaie treffer na elf minuten vanaf zo'n twintig meter van Ragnar Ache bezorgde Sparta al vroeg de voorsprong, waarna ook Mohamed Rayhi twee keer gevaarlijk kon worden, maar beide keren miste hij bij de afronding.

Na rust kopte Lars Veldwijk binnen na een goede voorzet van Adil Auassar. Tegen de verhouding verkleinde ex-Feyenoorder Mitchell te Vrede vervolgens de marge, maar een treffer van Janne Saksela na een voorzet van Thomas Verhaar betekende in de slotfase 1-3.

De wedstrijd ging later van start, omdat er vuurwerk op het veld was gegooid. Vroeg in de tweede helft werd Ragnar Ache gewisseld vanwege een blessure.