Sparta heeft overeenstemming bereikt met Giliano Wijnaldum. De 25-jarige verdediger tekent een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. Wijnaldum, die zijn opleiding genoot bij Sparta, had een aflopend contract bij Willem II. Hiervoor speelde hij onder meer voor AZ, FC Groningen en VfL Bochum.

”Giliano bood zijn diensten aan Sparta aan”, zegt technisch manager Henk van Stee. ”Hij was altijd een groot talent, maar besefte dat hij nog niet het maximale uit zijn carrière had gehaald. Hij wil zich bij Sparta bewijzen. Wij denken dat hij, met zijn kwaliteiten en motivatie, van waarde kan zijn voor de club.”

* Een fietstochtje in een PSV-shirt door Eindhoven leverde Eindhovenaar John Dumfries vanmiddagmiddag nogal wat online-aandacht op. Zijn neef Denzil, het talent van Jong Oranje, staat nog niet onder contract bij PSV, maar in aanloop naar een mogelijke transfer loopt de transferkoorts al een beetje op.

De oom van Heerenveen-speler Denzel, die door PSV wordt begeerd, reed in een PSV-shirt met zijn achternaam door Eindhoven en werd met de camera gesnapt door PSV-manager Guus Pennings. Na zijn, met een knipoog geplaatste tweet met foto, dachten velen dat het de eerste PSV-fan was, die al een shirt had laten drukken met de naam van Denzel Dumfries.

Print Friendly, PDF & Email