Sparta lijdt puntenverlies bij Roda JC

19 October 2018, 22:10 uur

Sparta heeft verzuimd te winnen op bezoek bij Roda JC (1-1). Spartaan Lars Veldwijk toonde in de tweede helft al snel zijn waarde (0-1), kort nadat Mario Engels aan de andere kant voor open doel had nagelaten de thuisploeg op voorsprong te zetten. Engels raakte de lat. Een kwartier voor tijd wist Roda JC's middenvelder Mitchell Paulissen het doel vanuit een strafschop wel te vinden. Go Ahead Eagles heeft de topper in de eerste divisie tegen Almere City nipt gewonnen. In Almere werd het 1-0 voor de club uit Deventer. Istvan Bakx nam vlak voor rust het doelpunt voor zijn rekening.

Door de overwinning gaat Go Ahead met 23 punten uit tien duels alleen aan kop. Concurrent Sparta volgt op twee punten (21 punten).