Sparta met Veldwijk verplettert VOC: 1-10

7 July 2018, 23:26 uur

Zonder veel moeite heeft Sparta eersteklasser VOC verslagen: 1-10 (rust 1-6). De Kasteelclub met de één helft debuterende Lars Veldwijk bleek oppermachtig. In de eerste helft opende Thomas Verhaar de score met een vrije trap fraaie in de kruising. Verder scoorden Halil Dervisoglu (2x), Lars Veldwijk (2x), Spierings en Bradley Martis namens Sparta. Voor VOC scoorde Jeroen Straetemans tegen en zorgde voor de ruststand van 1-6.

Trainer Henk Fraser stuurde in de tweede helft een heel nieuw team het veld in. Ragnar Ache was één van de invallers en produceerde twee treffers. Mohamed Rayhi schoot vijf minuten voor tijd de tiende treffer voor Sparta binnen.

Opstelling Sparta: Coremans (46. Fabrie), Holst (46. Veenhoven), Fonseca, Martis, Wijnaldum; Vriends, Sanches, Verhaar; Boukhari, Veldwijk (46. Ache), Dervisoglu.