Henk Roodenburg in het Sparta-bestuur

mainImage
Henk Roodenburg in het Sparta-bestuur

Sparta heeft een nieuw bestuurslid. Henk Roodenburg heeft ingestemd met een bestuursfunctie bij de Kasteelclub. Hij zal als niet-uitvoerend bestuurslid toetreden tot het one-tier board.

Hij noemt zich een echte Spartaan. ''Sinds mijn vierde jaar kom ik als het maar even mogelijk is op Het Kasteel. Dat is al jaren zo, in voor- en tegenspoed, zoals dat bij een echte Spartaan hoort, dus je kan wel zeggen dat ik een Spartaan ben sinds het eerste uur.

De Delftenaar is vooral bekend uit de achtbaanindustrie, waarmee hij volgens de Quote 500 een aardig vermogen heeft vergaard. De betrokkenheid van Henk Roodenburg bij de jeugdopleiding van de Kasteelclub is eveneens erg groot. Met zijn achtergrond, ook in de entertainment- en maakindustrie en eerder als directeur van Nederlands en ’s werelds grootste achtbaanfabrikant en als ontwikkelaar van multimedia-attracties, kan hij advies geven op meerdere terreinen.

Roodenburg: “Met mijn specialistische kennis wil ik ook ondersteuning geven bij de plannen en uitvoering van de verbouwingen van het RMC Jeugdcomplex en het Sparta stadion.”


Foto: Digitaal Dagblad