Jong Sparta onderuit bij De Treffers

mainImage
Jong Sparta onderuit bij De Treffers

Op Sportpark Zuid in Groesbeek moest Jong Sparta genoegen nemen met een een nederlaag: 3-1 voor De Treffers. De Spartaanse goal kwam van Gianni dos Santos. Sparta eindigde de wedstrijd met tien man, omdat Daan van Unen een kwartier voor tijd rood kreeg voor het neerhalen van een doorgebroken speler.


Sparta begon goed aan de wedstrijd met een aantal fraaie mogelijkheden. Elayis Tavsan was met een aantal individuele acties gevaarlijk, maar moest vroeg in de wedstrijd geblesseerd naar de kant. Direct na het uitvallen van Tavsan kwam De Treffers in de achtste minuut op 1-0. Tien minuten later verdubbelde de thuisploeg de score naar 2-0. Een kwartier voor tijd kwam Sparta op 2-1 door Dos Santos.


Niet veel later moest Jong Sparta met tien man verder nadat scheidsrechter Smit Spartaan Daan van Unen met een rode kaart van het veld had gestuurd. Desondanks ging de ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk op zoek naar de 2-2, maar De Treffers kwam vijf minuten voor tijd uit een counter tot de 3-1.


Basisopstelling Jong Sparta: Lipman, Sanches, Luydens, Van Unen, Heuvelman; Brute, Tavsan, Van Hoeven; Ache, Boukhari, Dos Santos.


Foto: Digitaal Dagblad