Kökcü één doel: basisspeler worden

mainImage
Kökcü één doel: basisspeler worden

Met een uitstekende invalbeurt debuteerde Orkun Kökcü voor Feyenoord in de eredivisie. De zeventienjarige middenvelder droeg met een doelpunt en een assist bij aan de zege op FC Emmen (4-1). ''Mooier kan bijna niet toch", zei Kökcü voor de camera van FOX Sports. ''Deze keer koos de trainer voor mij. Dan moet je er staan. Ik denk wel dat ik er stond."

Kökcü mocht voor rust invallen omdat Jens Toornstra geblesseerd raakte en Yassin Ayoub zich niet voldoende fit voelde op de bank. Alleen Zier Tebbenhoff was jonger dan Kökcü toe hij scoorde tijdens zijn debuut voor Feyenoord. ''Ik hoop dat hij nog lang bij ons blijft", herhaalde aanvoerder Jordy Clasie. ''We kunnen nog veel plezier aan hem beleven."

Kökcü is door Turkse kranten al in verband gebracht met een vertrek naar Besiktas. Maar in Emmen stelde het talent de fans van Feyenoord gerust. ''Daar weet ik niets van", zei hij. ''Ik heb mijn focus volledig op Feyenoord, daar richt ik mij op. Ik wil basisspeler worden bij Feyenoord, dan zien we wel weer verder."


Foto: Digitaal Dagblad