Piet de Visser scout voor De Graafschap

mainImage
Piet de Visser scout voor De Graafschap

De Graafschap maakt in de zoektocht naar versterkingen gebruik van de expertise van Piet de Visser. De meesterscout was deze week in Doetinchem, zo meldt de Gelderlander.
De Graafschap heeft De Visser ingeschakeld voor bruikbare tips over eventuele versterkingen. De huidige nummer zeventien in de eredivisie hoopt de selectie een impuls te geven voor de tweede seizoenshelft. Als het binnen de financiële kaders blijft, wil De Graafschap zich in elke linie versterken.

De tips van De Visser moeten daarbij helpen. De 84-jarige oud-trainer van onder meer Sparta, DFC en ADO Den Haag, is sinds 2005 scout van Chelsea en beschikt over een groot netwerk. Zo heeft hij veel contacten in Zuid-Amerika en een voetbalacademie in Ghana. De Visser staat er voor open om De Graafschap van advies te voorzien.

[caption id="attachment_60287" align="alignnone" width="2632"] SPARTA - Staande v.l.n.r.: Piet de Visser, Pim Doesburg, Theo Laseroms, Piet de Groot, Tonny van Ede, Hans Eijkenbroek, Ad Verhoeven, masseur Hofman. Zittend: Sandor Popovic, Piet de Vries, Piet van Miert, Bela Bodnar en Tinus Bosselaar. Op de achtergrond is de tribune in aanbouw, die later een grote vergissing bleek.[/caption]

De Visser is overigens geen onbekende bij De Graafschap. Als trainer loodste hij de Superboeren in 1973 naar de eredivisie. In die periode had hij onder meer Guus Hiddink onder zijn hoede.


Foto: Digitaal Dagblad