Poldervaart: 'Moeten zwaar aan de bak'

mainImage
Poldervaart: 'Moeten zwaar aan de bak'

In de laatste wedstrijd van het jaar moet Excelsior Rotterdam het doen zonder doelman Sonny Stevens, Mikael Anderson, Desevio Payne en Jerdy Schouten. Deze spelers zijn allemaal geblesseerd. De Rotterdammers hopen met een zege op Heracles Almelo (aftrap 20:45 uur) met een goed gevoel de winterstop in te kunnen gaan.

''Heracles doet het natuurlijk hartstikke goed tot nu toe’’, zegt Adrie Poldervaart over de tegenstander van morgenavond. ,,Ze hebben dit jaar een nieuwe trainer met nieuwe ideeën. Ze zijn heel goed gestart en daarna ging het wel iets minder, maar het is een geduchte tegenstander. Wij moeten ervoor zorgen dat we winnen en zo 2018 met een goed gevoel kunnen afsluiten.’’

''We zijn zestien wedstrijden onderweg en morgen is het seizoen dus precies op de helft. We hebben nu zestien punten en als we morgen zouden winnen, zijn dat er negentien. Als je uitgaat van 34 punten ,dan zouden we op koers liggen qua doelstelling. We hebben die punten echter nog niet en zullen morgen zwaar aan de bak moeten’’, weet Poldervaart.


Foto: Digitaal Dagblad