Sinisterra en St. Juste in Jong Feyenoord

mainImage
Sinisterra en St. Juste in Jong Feyenoord

Feyenoord onder 19 van hoofdtrainer Peter van den Berg speelt dinsdagavond om 20.00 uur Nederlandse tijd tegen Sparta Praag U23. Het duel wordt gespeeld op The Recreation Ground van Aldershot Town FC, waar Feyenoord Onder 19 vorig seizoen in de achtste finales van de UEFA Youth League de leeftijdsgenoten van Chelsea trof.

Aanvankelijk zou Jong Feyenoord de eerste groepswedstrijd spelen tegen Leicester City U23. Maar dat duel werd na de tragische helikoptercrash, waarbij vijf mensen onder wie de clubeigenaar van Leicester omkwamen, afgelast. Die wedstrijd wordt pas op dinsdag 29 januari 2019 ingehaald. Op woensdag 19 december 2018 treft Jong Feyenoord eerst nog Reading U23.

Tot de selectie voor het Premier League International Cup-duel behoren behalve selectieleden van Jong Feyenoord ook spelers van Feyenoord 1. Zo reist het duo Luis Sinisterra en Jeremiah St. Juste mee naar Engeland. De Colombiaanse buitenspeler is op de weg terug van een blessure, terwijl de rechtsback terugkeert van een schorsing. Het duel Jong Feyenoord - Sparta Praag U23 wordt dinsdagavond live uitgezonden op het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord.


| Foto: Digitaal Dagblad