Sparta naar Delden, versterking volgt

mainImage
Sparta naar Delden, versterking volgt

Sparta verwacht nog deze week een aanvallende middenvelder te presenteren. Sparta en de speler zijn akkoord, het wachten is nog slechts op overeenstemming met de desbetreffende club. De selectie van Sparta is met die wetenschap (zonder naam) vandaag afgereisd naar het Overijsselse Delden, waar tot zondag een trainingskamp wordt opgeslagen en waar zaterdag wordt geoefend tegen Jong FC Utrecht. De aftrap tussen de nummers 3 en 17 uit de Keuken Kampioen Divisie is om 14.30 uur. Op 9 november won Sparta op Het Kasteel met 4-2 van Jong FC Utrecht na een snelle 0-2 achterstand. Lars Veldwijk scoorde drie keer.


De van Jong PSV overgekomen Laros Duarte is aangesloten bij zijn nieuwe ploeg, Royston Drenthe zal zich donderdag melden in Delden.
Trainer Henk Fraser heeft verder naast de langdurig geblesseerde Bradley Martis iedereen tot zijn beschikking. Ook de van een blessure herstellende Fankaty Dabo en Stijn Spierings en Ilias Alhaft, de laatste twee mogen vetrekken, zijn mee naar Overijssel.


Zowel het eerste elftal als Jong Sparta speelt in deze maand oefenwedstrijden ter voorbereiding op de tweede helft van de competitie.
Het programma is als volgt:
Zaterdag 5 januari, 13:30 uur Sliedrecht – Jong Sparta Rotterdam (vv Sliedrecht)
Zaterdag 5 januari, 14:30 uur Jong FC Utrecht – Sparta Rotterdam (Delden)
Dinsdag 8 januari, 19:30 uur Jong Sparta Rotterdam – vv Smitshoek (Het Kasteel)
Dinsdag 15 januari, 14:00 uur Jong Feyenoord – Jong Sparta Rotterdam (Varkenoord)
Dinsdag 22 januari, 20:00 uur Jong Sparta Rotterdam – Stedoco (Het Kasteel)


Foto: Digitaal Dagblad