Sparta: nog twee versterkingen in winterstop

mainImage
Sparta: nog twee versterkingen in winterstop

Door: Piet Ocks

Sparta is voornemens om tijdens de winterstop nog twee versterkingen aan te trekken. Het vizier is gericht op een spelbepalende middenvelder en een centrale verdediger. Volgens trainer Henk Fraser is dat noodzakelijk om de strijd om de titel vol te houden.


De koploper van de eerste divisie, die zich al versterkte met PSV'er Laros Duarte, zal daartoe eerst vanavond moeten afrekenen met Jong Ajax op Sportpark De Toekomst. Een overwinning op de beloften van Ajax betekent dat de ploeg van Henk Fraser zich tot winterkampioen mag kronen. Een titel, die net zo weinig inhoudt als de (eerste) periodetitel. Het gaat Sparta om het algehele kampioenschap teneinde rechtstreekse promotie af te dwingen.


Dat zal Sparta vermoedelijk in dezelfde opstelling doen als vorige week vrijdag in de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Jong AZ. De geblesseerde Fankaty Dabo en Bradley Martis zullen daar in elk geval niet bij zijn.


Vermoedelijke opstelling: Kortsmit, Saksela, Wuytens, Vriends, Auassar, Breinburg; Drenthe, Harroui, Duarta; Veldwijk, Rayhi.


Foto: Digitaal Dagblad