Sparta weer met Harroui en Duarte

mainImage
Sparta weer met Harroui en Duarte

Sparta kan zondag op Het Kasteel tegen FC Den Bosch weer beschikken over Deroy Duarte en Abdou Harroui, die evenals Bradley Martis en Suently Alberto het afgelopen weekeinde interlandverplichtingen hadden. Ragnar Ache en Mark Veenhoven zijn nog geblesseerd. Het ziet ernaar uit dat Adil Auassar weer in de basis begint.

Voor het eerst dit seizoen speelt Sparta niet op de vrijdagavond, maar wordt er op zondagmiddag afgetrapt, omdat het duel als een risicowedstrijd wordt aangemerkt. Daarom zou de wedstrijd met de aangekondigde politiestakingen aanvankelijk geen doorgang vinden, maar vrijdagmiddag werd duidelijk dat er zondag gewoon gevoetbald wordt op Het Kasteel. De politie kwam alsnog tot een vergelijk over een nieuwe CAO.

Opmerkelijk mag de aanstelling van scheidsrechter Jeroen Manschot worden genoemd. Hij is de gewraakte videoscheidsrechter tijdens Emmen-Sparta, toen Sparta, zoals bekend, een zuivere penalty werd onthouden.

Vermoedelijke opstelling Sparta: Kortsmit, Saksela, Vriends, Auassar, Wuytens, Drenthe; Harroui, Rayhi, Breinburg; Dervisoglu, Veldwijk.

[caption id="attachment_23648" align="alignnone" width="900"] Duarte[/caption]

* Jong Sparta speelt zaterdag een uitwedstrijd in de tweede divisie tegen koploper IJsselmeervogels. Het duel in Spakenburg begint om 15:00 uur.


Foto: Digitaal Dagblad