TOP Oss laat Smeets niet gaan

mainImage
TOP Oss laat Smeets niet gaan


TOP Oss staat een overgang van middenvelder Bryan Smeets naar Sparta in de weg. De middenvelder van TOP Oss wil zelf wel naar Rotterdam, maar de clubs komen er niet uit. Dat zegt Sparta's technisch manager Henk van Stee tegen RTV Rijnmond.


Smeets heeft nog een contract tot aan het eind van het seizoen. TOP Oss verlangt zodoende een vergoedingssom. Van Stee houdt nog wel een slag om de arm. "Zoals het er nu voorstaat, komt Smeets niet naar Sparta. Wie weet kan dat nog komen de komende weken."


Van Stee oriënteert zich nog wel op de transfermarkt. "We willen er centraal in de verdediging nog wat bij hebben. Dat wil niet zeggen dat ik ontevreden ben. Maar als je schorsingen en blessures krijgt de komende maanden, dan moet je dat op kunnen vangen. Dat kunnen we wel al met Laros Duarte, die daar ook kan spelen. Maar als je het elftal niet helemaal door elkaar wilt husselen, dan is het fijn om een centrale verdediger te halen. Maar het is in de eerste en eredivisie heel moeilijk om iemand te kunnen halen fie beter is dan onze huidige spelers."
Foto: Digitaal Dagblad