Van Hooijdonk in kerngroep NAC

mainImage
Van Hooijdonk in kerngroep NAC

Door: Piet Ocks

NAC gaat het vertrek van technisch directeur Hans Smulders voorlopig opvangen door vier personen die samen een interim kerngroep vormen. Het gaat om Pierre van Hooijdonk, Tim Gilissen, Mitchell van der Gaag en Cor van Rooij.

Volgens NAC heeft de club met deze interim oplossing 'voldoende slagkracht om invulling te geven aan het sportieve beleid'. NAC stelt dat de kerngroep zich vooral gaat bezighouden met 'dringende technische zaken, het versterken van de selectie in de winterstop, het onderhouden van de relatie met de City Football Group, het doorzetten van de ontwikkeling van het topsportklimaat op het trainingscomplex in Zundert en de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding'.

Van Hooijdonk gaat zich vooral bezighouden met transfers. "Ik heb altijd gezegd dat ik graag iets voor NAC wil betekenen als mijn hulp nodig is. Het is niet mijn bedoeling om vol in de schijnwerpers te staan, maar met name op de achtergrond te opereren en mijn netwerk en kennis in te zetten om NAC verder vooruit te helpen", zo laat hij weten in een reactie.


| Foto: Digitaal Dagblad