Vilhena: 'Nu moeten we voor winst gaan'

mainImage
Vilhena: 'Nu moeten we voor winst gaan'

Met de enige treffer in het thuisduel met FC Utrecht hielp Tonny Vilhena zijn ploeg Feyenoord naar de kwartfinale van de KNVB-beker (1-0). ''Nu moeten we ook weer voor de winst gaan", blikte de gelukkige middenvelder alvast vooruit naar een goede afloop van het bekertoernooi.

Vilhena benutte één van de vele kansen die Feyenoord vooral voor rust kreeg. ''Als we meer scoren, dan wordt het een heel andere wedstrijd", zei hij voor de camera van FOX Sports. ''De eerste helft hebben we goed gecontroleerd, maar in de tweede helft kwamen zij meer opzetten. Uiteindelijk hebben we het goed uitgespeeld."

Vilhena had geen antwoord op de vraag waarom Feyenoord dit seizoen goede met slechte optredens blijft afwisselen. ''Zondag tegen Fortuna was het niet goed", wees hij op een nederlaag van 2-0. ''Maar we hebben vandaag laten zien dat we wel goed kunnen zijn."

Berghuis

Steven Berghuis heeft een kuitblessure opgelopen in het bekerduel van Feyenoord met FC Utrecht (1-0). De aanvaller moest zich in de rust laten vervangen.

Trainer Giovanni van Bronckhorst weet nog niet of Berghuis zondag de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen ADO Den Haag kan spelen. ''We moeten even kijken hoe erg het precies is."

Van Bronckhorst vindt dat Feyenoord zich goed heeft hersteld van de nederlaag van zondag tegen Fortuna Sittard in de eigen Kuip (0-2).''We speelden een goede wedstrijd maar we hebben wel te veel kansen gemist om het duel eerder te beslissen", zei hij.

 


Foto: Digitaal Dagblad