Xandro Schenk: 'Er klopt niets van bedragen'

mainImage
Xandro Schenk: 'Er klopt niets van bedragen'

Xandro Schenk is voor de camera van RTV Oost ingegaan op de veelbesproken transfersoap, waarin hij afgelopen maand de hoofdrolspeler was.

De transfervrije verdediger van Go Ahead Eagles léék aan de slag te gaan bij Sparta, en stond zelfs in het shirt van die club voor de camera, maar op het laatste moment veranderde hij van gedachten. Schenk signeerde korte tijd later een contract bij FC Twente. Over de affaire is veel gezegd en geschreven, onder meer door RTV Oost. Dat medium meldde dat Schenk uiteindelijk voor Twente koos omdat de Tukkers een véél hoger salaris zouden bieden. De verdediger wil daar graag nog even op terugkomen.

"Volgens mij hebben jullie zelf bedragen naar buiten gebracht die totaal niet klopten. Het is een heel eigen leven gaan leiden en dat is niet leuk. Het klopt bij lange na niet, dus een heel vreemd bericht. Ik weet niet wie de bronnen waren, maar het was heel kwalijk. Als je het niet zeker weet, meldt dan niks. Het lijkt erop dat er liever nepnieuws geschreven wordt, dan dat jullie niks schrijven. Of ja, jullie, überhaupt alle media. Dat is mij nu ook overkomen," aldus Schenk.


| Foto: Digitaal Dagblad