Het zal je gebeuren; je wilt naar je werk en je auto staat met lekke banden. En niet alleen die van jou, maar ook die van ongeveer dertig buren. Het gebeurde in Schiedam, begin maart. De dader is een man die vanuit het centrum door de Kethelstraat naar de Burgemeester Honnerlage Gretelaan liep en in die straten zijn zinloze actie uitvoerde. De politie beschikt over beelden van de verdachte en toont die in de uitzending.

De politie onderzoekt ook een zware mishandeling op de Koppeldijk in Rotterdam, waarbij op 15 december vorig jaar een 30-jarige man gewond raakte. Dat is al even geleden, maar de politie wil deze zaak hoe dan ook oplossen. De daders staan op camerabeelden, die in de portiek zijn gemaakt. Verder beschikt de politie over haarscherpe beelden van twee dames, die proletarisch winkelen in een parfumerie in Hellevoetsluis. Zij waanden zich ongezien, maar het zal hen verbazen hoe duidelijk zij op de beelden uit de winkel te zien zijn.

Op zaterdag 24 maart, rond 05:30 uur heeft  een straatroof plaatsgevonden aan de Provenierssingel in Rotterdam. Daarbij is een man zwaar mishandeld.  De dader maakte deel uit van een groepje van vijf.  De uitzending van Bureau Rijnmond is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op TV Rijnmond.

Print Friendly, PDF & Email