We hebben het even moeten missen: de silent disco feestjes van Dansvoer werden deze winter niet georganiseerd. Gelukkig komt de eerstvolgende er alweer aan: de editie ‘Get Lucky’ staat gepland op vrijdag 13 april in Aloha. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Bij silent disco wordt er gedanst op de muziek die alleen via de koptelefoon te horen is. Er zijn drie kanalen met alle drie een verschillende muziekstijl. Op het rode en blauwe kanaal kiezen de DJ’s welke nummers er worden gedraaid. Maar het groene kanaal is in handen van het publiek. Verzoeknummers mogen de hele avond worden aangevraagd, wat veelal resulteert in guilty pleasures.

Dansvoer vindt plaats van 21.00 uur tot 02.00 uur in Aloha (Maasboulevard 100, voorheen Tropicana). De voorverkoop start op woensdag 11 april om 12.00 uur stipt via https://dansvoer.stager.nl/web/tickets/208963. Wees er snel bij, want eerdere edities waren vaak al binnen enkele minuten uitverkocht! Tickets kosten €10,- per stuk (inclusief servicekosten), een koptelefoon zit hierbij inbegrepen.

Print Friendly, PDF & Email